Velg «Oppdatering og sikkerhet«, og velg «Windows Update» fra menyen. Klikk på knappen «Se etter oppdateringer» og velg «Last ned og installer» under Windows 11-oppdateringen som skal dukke vcruntime140 opp på listen. En ny Microsoft Store med kraftig utvidet apputvalg (blant annet mulighet til å tilby programmer som installeres med såkalte «.exe»- eller «.msi»-filer som Firefox, Chrome og Adobes Creative Cloud-pakke).

  • Du kan for eksempel åpne og lukke programmer utelukkende ved hjelp av stemmen din.
  • Selv om dette er laget med tanke på å synkronisere personlige innstillinger over flere forskjellige Windows-maskiner, så kan det også fungere som en slags sikkerhetskopi, hvis det verste skulle skje.
  • Hvis du har utført en full installasjon av Windows 10 “fra bunnen,” kan du bare gå tilbake til en tidligere utgave av Windows 10.
  • Innholdet er produsert av DNs kommersielle avdeling DNX.

Ninite er et bra verktøy som kan brukes til å installere flere apper i samme operasjon. Nettleseren Firefox er etter vår mening den beste. Du kan lese begrunnelsen i vår nettlesertest. Ja, men dette gjelder ikke hjemmebrukere, det vil si det gjelder ikke Windows 10 Home eller Windows 10 Pro. Det gjelder kun Windows 10 Enterprise utgaven, det vil si den utgaven som er tilrettelagt for bedrifter.

Den er kommet til 95%, men den bare står der og gjør ingenting mer. Så jeg restarter igjen – og da, plutselig, installerer den noe av det som ligger i oppdateringskøen.

Kripos Skal Etterforske Krigsforbrytelser Blant Ukrainske Flyktninger

Alle mapper som ikke har en tegnestift på siden, tilsvarer de mappene under kategorien “Ofte brukte mapper” som er på høyre side når du markerer “Hurtigtilgang”. Java bruker å komme med tilgjengelig oppgradering nederst til høyre på skjermen. Klikk på “Tannhjulet””Innstillinger” og ett nytt vindu kommer opp. For å kontrollere oppdateringen er det en absolutt drøm som ingen skal gå til. Utgitt en ny oppdatering, kort tid etter at den ble offentliggjort, måtte Microsoft trekke den av. Trykk på Enter-tasten på tastaturet for å bekrefte valget. Du har da opprettet mappen GodMode på skrivebordet i Windows, og du kan bare dobbeltklikke på mappen for å åpne mulighetene der.

Selv om ikke alle problemer er like enkle å løse, er det en del ting du kan gjøre selv. Noen av sikkerhetsoppdateringene som Microsoft kom med til selskapets produkter tirsdag denne uken, har vist seg å introdusere nye problemer. Dette skriver Bleeping Computer, som blant annet viser til bloggenBorn’s Tech and Windows World. Når oppdateringen er lastet ned, starter pc-en automatisk på nytt, og oppdateringen installeres.

Ny Funksjon I Capture One Pro 22 Gjør Det Enkelt Å Lage Panoramabilder Med Høy Oppløsning

GYM I løpet av åtte gymtimer skal ti mer eller mindre kjente personer konkurrere i alt fra kanonball til fang halen. Side om side Granli er nabolaget der alt kan skje.

Leave your thought here