Als ik het goed begrijp, slaat hij lokaal en database op, op de sd kaart. Het zou handiger zijn als je via het netwerk ergens anders kan opslaan. Het adres van wordt door de dhcp server uitgegeven. In je router kun je op basis van het MAC adres van de ethernet of wifi kaart het adres vast in stellen. Ik dacht eerst dat het helemaal niet werkte, maar in Chrome op een Windows PC werkt het wel https://windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/msvcp120. Echter op mijn Mac, tablets, etc wordt de site niet gevonden…. Van de Pi 1 is bekend dat deze fouten geeft en verloop van tijd stopt / crashed door een gebrek aan ram geheugen.

  • De P1 monitor werkt door het openen en sluiten tussen een GPIO pin en aarde.
  • Ik kan niet anders concluderen dat deze tool onmisbaar is voor elke netwerk beheerder.
  • Het kan zijn dat een slimme meter telgram verminkt is geraakt.
  • De firmware van de camera was een zeer oude firmware van 2017.

En nu ben ik er ook achter dat Eding-cnc niet draait op een oude-versie besturingssysteem . Dat zou mooi zijn, maar toch vertrouw ik het niet op voorhand dat er dan via een achterdeurtje toch info uit dat netwerk het internet op zou kunnen gaan . Alle drivers worden ondersteund, het enige dat niet out of de box werkt is die pci wireless adapter die ik er zelf handmatig had ingezet. Nee, maar als ik je posting zo lees ben jij geen ‘gemiddelde’ gebruiker meer (bestaan die eigenlijk wel?) en ben je best in staat te snappen wat ik bedoel. Maar mijn vermoeden is dat mijn windows systeem het de volgende morgen niet meer doet.

De Gebruiker Is Belangrijk Voor Beheer Op Afstand

Die switch hoeft niet het laatste nieuw model te zijn, mag ook nog een hub zijn. En eventueel kan je er later toch internet of een printer of een derde CNC aanhangen. Een, nee, dé tool om dit verkeer af te vangen en uit te lezen is het gratis programma Fiddler . Fiddler installeert zichzelf na het starten als proxy, waarna alle uitgaande (!) HTTP-verzoeken en de antwoorden hierop geanalyseerd kunnen worden. Maar wanneer en hoe wil je dit nu kunnen debuggen?

Hoe Werkt Github?

De software werkt prima, en ook het upgrade ging soepel. Ik vroeg mij alleen af waarom levering en verbruik niet apart aan en uit gezet kan worden.

Ook omdat het allemaal op de server zelf gebeurt. De zoekopdracht die ik op Marktplaats heb uitstaan, leverde vrijdagavond weer eens een interessant exemplaar op. Gemiddeld één op de tien trekken mijn aandacht, ofwel de laatste tijd heb ik gewoon iets meer succes . Na tien minuten was de deal rond en beloofde de verkoper dat het later op de avond zou worden verzonden. Inderdaad zag ik net voor het naar bed gaan dat PostNL zaterdagochtend een pakje van MyParcel zou bezorgen. Helaas vergeet PostNL met name zaterdag in het buitengebied regelmatig zulke beloftes. Omdat ook mandag blijkbaar niet bezorgd wordt, werd het vanochtend afgeleverd.

Leave your thought here